Weekend

Gecategoriseerd onder: Buiten spelen, Gewoon verslag — Mama om 4:24 pm op Sunday, October 7, 2007

Je loopt moe, Wolf.  De hele week al ben je huilerig, zoals ik al gezegd hebt, en juf Dominique denkt dat het aan de vermoeidheid ligt. Alle kinderen in je klas lopen overigens zo moe, er blijven er zelfs een paar in de namiddag thuis om te slapen, vertelde ze. Ik denk dat het ook een beetje aan Kobe ligt, meer bepaald aan het feit dat je meer aandacht wil van me, omdat ik nu ook Kobe moet en wil vertroetelen.
Vrijdag heb ik je duidelijk gemaakt dat ik dat huilen aan de schoolpoort echt niet leuk vind, en dat ik geen tijd had om nog uren aan het berenpoortje te staan om jou te troosten. Kobe, weet je wel. Je keek me ernstig aan, en zei: “Weet je mama, ik zal niet huilen aan het poortje.” En toen met een iets stiller stemmetje: “Ik zal dan wel huilen binnen, mama, als jij weg bent…” Mijn hart bloedde, kleintje, maar je kon me geen echt antwoord geven op de vraag waarom je huilde. Je miste je mama, zei je, en Kobe ook. Liefje toch. Toen ik je ’s avonds vroeg of je dan gehuild had, zei je van niet. Gelukkig maar.

Gisteren was ik de hele dag naar een koorrepetitie, en heb je de dag met papa doorgebracht. Ik weet eigenlijk niet wat jullie allemaal gedaan hebben, behalve dan naar de Delhaize geweest, en veel gespeeld.

Vandaag was het een typische zondag: geslapen tot negen uur (jawel, je bent echt moe), gespeeld in bed, koffiekoeken gegeten, beetje tv gekeken, en dan buiten genoten van het heerlijke herfstweer. De zon schijnt nog steeds volop, en het is echt warm buiten. Terwijl ik de was ophing en de lavendel snoeide, heb jij op je glijbaan gespeeld, de planten water gegeven, en daarna papa geholpen met de kabel toen hij het gras aan het afrijden was.
Oh, en ik heb een ballonhoedje voor je gemaakt: je was heel erg blij, en hebt er dan zelf je grote ballonnen aan vastgemaakt :-)

Je bent een ongelofelijk lieve pruts, Wolf De Waele :-)

Geen opmerkingen »

Nog geen opmerkingen.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Laat een opmerking achter

XHTML: je kan deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>