Gecategoriseerd onder: Gewoon verslag — Mama om 6:17 pm op Monday, March 21, 2005

Je bent een ongelofelijke vreetzak, kleine mol ! Daarnet heb je vier bruine boterhammen van een klein blokbroodje binnengespeeld, twee met hespeworst, een met appeltjespaté en een met een dun laagje américain van de chef, de pikante versie. Als ik je nog een boterham extra had gegeven, dan was die ook nog wel in je buikje verdwenen. Een kwartier later is dan nog een kwart liter melk gevolgd, en je huilde toen die leeg was. Zucht. Gelukkig ben je niet dik.
Vandaag heb je voor het eerst je schoenen gedragen. Ik weet niet hoe ze het doet, maar Nice is erin geslaagd jou die te doen dragen. Ik denk dat ze gewoon meer geduld heeft dan ik. Je hebt ook tien minuten gebruld en gestampvoet, zegt ze, en toen viel je stil. Af en toe protesteerde je nog wel eventjes, als het je opviel dat je schoenen aanhad, maar toen ik je kwam halen, droeg je ze toch, en je hebt ze aangehad tot thuis, de winkel, en opnieuw thuis. Toch leek je opgelucht toen ik ze afdeed. Het zal nog even wennen worden, kleintje, maar dragen zàl je ze.

Geen opmerkingen »

Nog geen opmerkingen.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Laat een opmerking achter

XHTML: je kan deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>